سبد خرید
جمع کل : 0 تومان

ثبت و انتخاب شیوه ارسال مشاهده سبد خرید

شربت گلاب زعفران

سه شنبه, 6 خرداد 1399 گروه آخرین اخبار

شربت گلاب زعفران

شربت گلاب و زعفران

مواد لازم
زعفران ساییده 1/2 قاشق چایخوری
گلاب 1/2 لیوان
آب 2 لیوان
شکر 5 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

ابتدا زعفران را در فنجان بریزید، چند تکه یخ کوچک به آن اضافه کنید و اجازه دهید یخ در دمای محیط ذوب شود و محلول زعفران به دست آید.
آب و شکر را در قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید، سپس با یک قاشق شربت را هم بزنید تا شکر در آب کاملا حل شود.
پس از حل شدن شکر در آب، حرارت را کم کنید و اجازه دهید شربت به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بجوشد تا غلیظ شود.
پس از اینکه شربت غلیظ شد و قوام آمد، حرارت را خاموش کرده و صبر کنید تا شربت ولرم شود.
وقتی شربت ولرم شد، زعفران آب کرده و گلاب را به آن اضافه کنید و شربت را هم بزنید.
اجازه دهید شربت گلاب و زعفران کاملا خنک شود، سپس آن را در بطری شیشه‌ای تمیزی بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
هنگام سرو شربت گلاب و زعفران، شربت غلیظ را در لیوان سرو بریزید، آن را با آب و یخ رقیق کنید و به عنوان یک نوشیدنی سرد و ساده برای پذیرایی از میهمان های خود مورد استفاده قرار دهید.


ارسال نظر

لیست نظرها

;

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به رویال پلاس می باشد

طراحی سایت و سئو : مرکز طراحی وب زئوس