سبد خرید
جمع کل : 0 تومان

ثبت و انتخاب شیوه ارسال مشاهده سبد خرید

آرشیو اخبار و مقالات


سه شنبه, 16 اردیبهشت 1399 در گروه : آخرین مقالات
زعفران به نام طلای سرخ شهرت جهانی دارد و ایران مهد پرورش زعفران بوده و سابقه کشت آن به 3000 سال پیش برمیگردد.این گیاه با نام علمی (Crocus Sativus) خواص دارویی و غذایی زیادی دارد.
ادامه ...
سه شنبه, 16 اردیبهشت 1399 در گروه : آخرین مقالات
زعفران گیاهی است بومی اروپا و آسیا که اغلب به صورت خشک شده به عنوان ادویه و دم کرده استفاده می شود. همان طور که همه ی شما خوب می دانید این ادویه خیلی هم گران است. دلیل آن هم این است که حدود 400 هزار کلاله ی گیاه زعفران، تنها یک کیلوگرم از این ادویه را در اختیار ما قرار می دهد.
ادامه ...
سه شنبه, 16 اردیبهشت 1399 در گروه : آخرین مقالات
با ظهور تمدن‌های بشری، ادویه‌جات هم جای خود را میان فرهنگ‌ها و تاریخ تمدن‌ها باز کردند. از دوران باستان تا به امروز، ادویه‌هایی مثل ادویه زعفران، فلفل، زنجبیل، دارچین و ... در کنار تمدن‌ها قرار گرفته و فرهنگ آن‌ها را با رنگ و طعم بی‌نظیر خود آرایش کردند.
ادامه ...
پنجشنبه, 18 اردیبهشت 1399 در گروه : آخرین مقالات
بهترین زمان برای استفاده از زعفران همین دو سال است و بعد از آن کم کم زعفران شروع به از دست دادن خاصیت خود می‌کند. بسیاری از افراد بر این باورند که می‌توانند زعفران را در یخچال نگهداری کنند، در صورتی که این باور کاملا اشتباه است. به ویژه در مواردی که از زعفران به طور مرتب استفاده می‌کنید. در صورت استفاده زیاد و باز و بسته کردن درب ظرف میعان ایجاد می‌شود. همین امر باعث افزایش سطح رطوبت در ظرف شده و به مرور زمان طعم زعفران خاصیت خود را از دست می‌دهد.
ادامه ...
جمعه, 19 اردیبهشت 1399 در گروه : آخرین مقالات
بعضی از مواد معدنی و ترکیبات ارگانیک موجود در زعفران، موجب جذب بیشتر و بهتر مواد مغذی به ویژه کلسیم می شود.
ادامه ...
جمعه, 19 اردیبهشت 1399 در گروه : آخرین مقالات
ویتامین های گروه B معمولا یکی از چیزهایی است که در سلامت انسان مورد غفلت قرار می گیرد اما نقش اساسی در عملکرد اعصاب در تمام بدن دارد.
ادامه ...
جمعه, 19 اردیبهشت 1399 در گروه : آخرین مقالات
یکی از کهن ترین و شناخته شده ترین کاربرد های زعفران برای دل بهم خوردگی و نفخ زیاد است. 
ادامه ...
پنجشنبه, 25 اردیبهشت 1399 در گروه : آخرین مقالات
زعفران یک ادویه گران‌قیمت است، بدیهی است که افراد با فروش زعفران‌های تاریخ مصرف گذشته نیز پول در می‌آورند. اما شما بدون داشتن تجهیزات چگونه می‌توانید زعفران خالص و تازه را از زعفران بی‌کیفیت تشخیص دهید؟ در اینجا چند روش وجود دارد که می‌توانید زعفران باکیفیت را به راحتی شناسایی کنید:
ادامه ...
سه شنبه, 6 خرداد 1399 در گروه : آخرین مقالات
ابتدا زعفران را در فنجان بریزید، چند تکه یخ کوچک به آن اضافه کنید و اجازه دهید یخ در دمای محیط ذوب شود و محلول زعفران به دست آید. آب و شکر را در قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید، سپس با یک قاشق شربت را هم بزنید تا شکر در آب کاملا حل شود.
ادامه ...
جمعه, 23 خرداد 1399 در گروه : آخرین مقالات
 این روزها کادر درمانی در خط مقدم جنگ با ویروس کرونا هستند و رسالت و تعهد سنگینی در قبال سلامت جامعه به عهده دارند که در این راستا سلامتی خود را نیز در کف اخلاص گذاشته‌ اند.
ادامه ...
;

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به رویال پلاس می باشد

طراحی سایت و سئو : مرکز طراحی وب زئوس