زعفران در دهه محرم پر مصرف ترین ادویه
یکی از شکل های ادا کردن نذورات در ماه محرم، تهیه و توزیع شربت های مختلف نذری در خیابان ها بین مردم و بین عزاداران حسینی زمانی که در میان دسته های عزاداری از خیابان ها می گذرند، است.
مواد لازم:
آب (نيم ليتر)
شکر (به مقدار دلخواه)
تخم شربتی 4 قاشق غذاخوری
زعفران ساییده شده (نصف قاشق غذا خوری)
گلاب (۳ قاشق غذا خوری)
آموزش تهیه شربت زعفران با گلاب ویژه نذری ماه محرم
طرز تهیه:
آب را در قابلمه گذاشته بگذاريد تا بجوشد. سپس شعله اجاق را كم كرده به آن شكر اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا شكر در آب حل شود.زعفران را كه از قبل در آب خيسانده و حل شده را به آن اضافه كنيد.هم بزنيد تا مواد يك دست شود.
بعد از چند دقيقه به آن گلاب اضافه كنيد.حدود يك ربع ديگر بگذاريد روی حرارت تا غليظ شود. سپس آن را در ظرف شيشه ای تمييز در دار ريخته در يخچال نگهداري نماييد. هنگام سرو كردن يك سوم ليوان را شربت و مابقی را آب خنك همراه با يخ بريزيد.
عسل زعفرانی 500گرم صادراتی
غنچه گل محمدی 100 گرم صادراتی
نبات چوبی زعفرانی 10 عددی
نبات چوبی زعفران پاش 6 عددی
زرشک پفکی 250 گرم صادراتی
شربت زعفران 650 گرم
زعفران پودر 1.5 گرم کپسولی
زعفران کادوئی گل مرغ کوچک