زعفران در دهه محرم پر مصرف ترین ادویه
یکی از شکل های ادا کردن نذورات در ماه محرم، تهیه و توزیع شربت های مختلف نذری در خیابان ها بین مردم و بین عزاداران حسینی زمانی که در میان دسته های عزاداری از خیابان ها می گذرند، است.
مواد لازم:
آب (نيم ليتر)
شکر (به مقدار دلخواه)
تخم شربتی 4 قاشق غذاخوری
زعفران ساییده شده (نصف قاشق غذا خوری)
گلاب (۳ قاشق غذا خوری)
آموزش تهیه شربت زعفران با گلاب ویژه نذری ماه محرم
طرز تهیه:
آب را در قابلمه گذاشته بگذاريد تا بجوشد. سپس شعله اجاق را كم كرده به آن شكر اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا شكر در آب حل شود.زعفران را كه از قبل در آب خيسانده و حل شده را به آن اضافه كنيد.هم بزنيد تا مواد يك دست شود.
بعد از چند دقيقه به آن گلاب اضافه كنيد.حدود يك ربع ديگر بگذاريد روی حرارت تا غليظ شود. سپس آن را در ظرف شيشه ای تمييز در دار ريخته در يخچال نگهداري نماييد. هنگام سرو كردن يك سوم ليوان را شربت و مابقی را آب خنك همراه با يخ بريزيد.
عسل زعفرانی 500گرم
غنچه گل محمدی
نبات جعبه نی دار زعفرانی 10 عددی
نبات جعبه نی دار زعفرانی 6 عددی
زرشک پفکی 250 گرم
اکسیر شربت زعفران
پودر زعفران رویال پلاس 1.5 گرم
پودر زعفران رویال پلاس 1 گرم