نگهداری زعفران

آیا میدانستید، در صورت نگهداری به روش صحیح، زعفران می‌تواند بیش از دو سال دوام بیاورد⁉️

☑️بهترین زمان برای استفاده از زعفران دو سال است و پس از آن کم کم زعفران شروع به از دست دادن خاصیت خود می‌ نماید.
☑️ بسیاری از افراد بر این باورند که می‌توانند زعفران را در یخچال نگهداری کنند، در صورتی که این باور کاملا اشتباه است. به ویژه در مواردی که از زعفران به طور مرتب استفاده می‌کنید. در صورت استفاده زیاد و باز و بسته کردن درب ظرف میعان ایجاد می‌شود. همین امر باعث افزایش سطح رطوبت در ظرف شده و به مرور زمان زعفران طعم و خواص خود را از دست می‌دهد.
☑️برای نگهداری از زعفران متخصصان دمای بین ۱۵ تا ۲۰ درجه سانتی‎گراد را توصیه می‌کنند.
☑️همانطور که اشاره کردیم، رطوبت نقش بسیار مهمی ‌در طول عمر زعفران دارد. توصیه می‌شود رطوبت را در زیر۴۰درجه نگه دارید.
☑️ هنگام ذخیره کردن زعفران برای درپوش آن از فویل آلومینیومی استفاده نمایید. ذخیره زعفران چندان هم کار سختی نیست. تمام آنچه شما نیاز دارید یک ظرف تمیز و محل مناسب برای نگه داشتن ظرف است.
☑️ اگر می‌خواهید مطمئن باشید که زعفران تازه شما به مدت طولانی دوام خواهد داشت و از تمام مزایای آن بهره‌مند می‌شوید، یک راه‌حل عالی برای گفتن اینکه آیا زعفران هنوز قابل استفاده است، مالیدن مقدار کمی ‌از آن بین انگشتان خود و بو کشیدن آن است.
☑️ نور نیز بر زعفران و کیفیت آن تاثیر میگذارد.

خواندن این مقاله
موزه زعفران خراسان، تلاشی برای سند زدن اصالت تاریخی طلای سرخ ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.