الماس سبز

الماس سبز پر خاصیت

هل سبز گیاهی متعلق به جنوب شرق آسیا و دارای خواص ویژه ای در طب سنتی است و میتوان بسیاری از بیماری ها را با آن درمان کرد. تاریخ استفاده از هل به حداقل 4000 سال پیش برمی گردد و هل سبز یکی از قدیمی ترین ادویه جات در جهان است و در مصر باستان برای خواص دارویی اش استفاده می شد و رومی ها و یونانی ها از این ادویه برای عطر و بوی آن استفاده می کردند ؛ وایکینگ ها آن را در طی سفرهایشان کشف کردند و به اسکاندیناویا آورند.

یکی از چاشنی های معطر مورد استفاده در بعضی از غذاها، نان ها، شیرینی ها و به خصوص مرباها، هل است.البته در مقام مقایسه، هندی ها و پاکستانی ها بیشترین مصرف کننده های هل در جهان هستند.
مصرف هل مخصوصاً در فصل های سرد برای افرادی که دچار دردهایی در ناحیه زیر دنده چپ می شوند، بسیار خوب است. هِل انرژی ها را در بدن افزایش می دهد و نشاط و شادمانی افراد را زیاد می کند، مصرف هِل در این دنیای پُر سر و صدا و اضطراب امروزی، توان مقابله با مشکلات را افزایش می دهد.
هل در طب سنتی ایران به نام های قاقله صغار و کبار، هیل و هال نیز خوانده می شود. این گیاه علفی دارای میوه ی تخم مرغی شکل کوچکی است به طول 1 ـ 2 cm (در بعضی انواع طولانی تر) که به طور متوسط 15 ـ 20 (در بعضی کمتر یا بیشتر) دانه به رنگ قهوه ای، سبز، زاویه دار و معطر در آن وجود دارد.

خواندن این مقاله
هر ۱۰۰ گرم زعفران چقدر کالری دارد ؟

 

هل، معمولاً برای آن که عطر آن حفظ شود به صورت میوه و یا کپسول آن نگهداری می شود و در مواقع مصرف کپسول را شکسته و دانه ها را خارج می سازند، پوست کپسول آن نیز دارای اسانس است.

* بخش مورد استفاده در درمان، تخم و ریشه است.

* مزاج هل گرم و خشک است.

خواص هل:

* ضدافسردگی و نشاط آور است.

* مالیدن روغن هل به گردن و پس سر موجب رفع سردردهای سوداوی می شود.

* موجب باز شدن مجاری درون کبد و طحال می شود.

* ریشه ی هل مقوی، تونیک و ملین است.

* در شبه جزیره مالایا ساقه ی زیرزمینی ضخیم آن را کوبیده با زرده ی تخم مرغ مخلوط کرده و برای تسریع تولد بچه استعمال می شود.

* هل دستگاه گوارش، کبد و قلب را تقویت می کند.

* در قدیم معمولا چای را با هل و دارچین تهیه می کردند و توصیه می شود که افراد حداقل هفته ای 2 بارچای خود را با هل مصرف کنند.

* مصرف هل عرق و بوی دهان را خوشبو می کند.

* اگر افراد پودر هل را اگر در ظرفی ریخته و آن را تکان داده شود و استنشاق کنند، ایجاد عطسه می کند که برای افزایش قوای ذهنی مفید است و سردرد را کاهش می دهد.

* هل مقوی معده، رفع دل به هم خوردگی و آشفتگی است.

* هل بادشکن، مقوی لثه است و برای برای رفع زخم های دهان مفید است.

مضرات هل:

مضر روده ها است و از این نظر باید با کتیرا خورده شود

 

شما میتوانید به راحتی هل اعلا را در فروشگاه ما خرید و درب منزل تحویل بگیرید.

خواندن این مقاله
10 خاصیت با ارزش گشنیز برای سلامتی

ما با شما اصیل هستیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.